Dezordine

Standard

Viata e ciudata,,,si noi la fel.  Ne indragostim mereu de cine nu trebuie, ne dam seama ca am avut prieteni doar cand ii pierdem sau suntem nevoiti sa ii lasam in urma, trebuie sa ne conformam in fata mortii si, desi suntem cu mainile legate, pretindem ca suntem liberi. Suntem nevoiti sa facem alegeri in fiecare zi, de multe ori nu reusim sa facem tot ceea ce am dori sa facem, nu ne ajunge timpul si atunci renuntam la mare parte din ceea ce am vrea…nu ne ajunge viata.

Da, viata e scurta. Si in loc sa profitam de ea, stam si urmarim inerti cum soarele rasare si apune din nou si din nou, iar noi stagnam. Oare doar soarele stie sa profite de fiecare clipa?

Daca e asa, iubesc soarele. Il iubesc si il admir. El e cel care face ceva in mod constant, indiferent de ce e in fata lui…si incearca in fiecare zi sa ne lumineze ziua. Nu ii pasa daca sunt ploi, nori, ceata sau vant. Se stie sus, si stie ca trebuie sa straluceasca.

De multe ori spunem ca am obosit…ca ne-am saturat de viata. Da, pentru ca suntem tineri. E ciudat…cat suntem copii vrem sa fim maturi…cand imbatranim…ne dorim sa fim copii. De ce e omul atat de nemultumit? Pentru ca nu e liber. Cu cat se crede mai liber, cu atat e mai usor purtat de sfori…asemeni unei marionete. Dar daca acesta e destinul nostru…nu putem decat sa il facem cat mai placut. Desi situatia e de cele mai multe ori nu pare roz…e doar asa cum vrem noi sa o percepem.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s