Oameni

Standard

Iata ca am revenit printre oameni…multi oameni. Da, am mai evadat o data, mi-am luat rucsacul in spate si am plecat la Leghia. Natura, corturi, muzica si concerte…ce sa iti doresti mai mult? pe langa asta, oamenii de care aveam nevoie erau acolo.

Vineri dupa masa renuntasem la orice plan pentru magnifica zi de 1 mai. Leghia era o oferta destul de atragatoare, dar o refuzasem deja de doua ori…a treia propunere se pare ca a fost cu noroc.

In final am ajuns acolo si am observat cu stupoare ca privelistea era magnifica. In prima seara au cantat niste oameni care se descurcau, iar pe mine in final m-a prins rasaritul soarelui pazind un foc. Noaptea a ramas alba, pentru ca atunci cand am vrut sa dorm a inceput sa se trezeasca lumea, asa ca am iesit si eu din cort.

Ziua a decurs normal, cantec, gratare, oboseala, si in final, mult asteptatele concerte. Keep away au dat clasa, ca de obicei, Masterpiece ne-a incantat cu coveruri de la METALLICA, Crepuscul au dat nastere unor dezbateri vizand opiniile ascultatorilor legate de death, C.U.G m-au impresionat intr-un mod placut iar Truda m-a facut sa ma ridic si sa plec, cu gandul ca daca e sa ii ascult, prefer sa ii ascult acasa, nu imi e neaparat sa ii vad pe scena.

In drum spre cort am mai dat de un foc de care m am bucurat putin, apoi am mers in cort la somn unde am cazut ca eroul.

Duminica am ajuns acasa, adica in camin, unde m-am bucurat de pat ca niciodata. Acum ascult muzica. Inca imi e dor de casa. Dar despre asta voi vorbi in alta zi. Azi sunt inca bine-dispusa.Reclame

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s