O alta scrisoare

Standard

Salut. M-am hotarat sa iti scriu azi pentru ca as vrea sa te sterg, sa te arunc. Ai intrat in viata mea, mi-ai acaparat fiinta, trupul, estenta…ai vrut sa ma anulezi. Cand mi-am dat seama de asta si am vrut sa plec, ai inceput sa calci peste cenusa mea, sa fii sigur ca ai stins-o cu totul. Ei bine, dragul meu, am o veste pentru tine. Nu sunt stinsa, sunt doar imbolnavita, dar cu siguranta nu m-ai ucis.

Ce te-a facut sa crezi ca poti face asta? Inainte ca tu sa intri in viata mea am mai murit si renascut de alte o mie de ori. Chiar si in timp ce tu erai acolo. Asta te facea sa te simti puternic? Sa ai o persoana vulnerabila langa tine?

Acum iti e bine, ti-ai gaist un copy paste, varianta pseudo feminina. Te felicit si iti doresc sa fii sanatos si sa ai copii frumosi.

Toata lumea ii explica despere vulnerabilitatea mea de acum…mi se spune ca sunt ranita…

De fapt asa am fost pana sa plec de acolo. Asa cum spunea Minulescu, „doua jucarii stricate  merg tinandu-se de mana”

Imi povestesti cum te-am distrus, cum am fost cea mai groaznica persoana pe care ai intalnit-o…habar nu ai ce inseamna o persoana groaznica. Nu ti-ai dat voie niciodata sa te apropii cu adevarat de cineva, de aceea nimeni si nimic nu era groaznic. Ce nu cunosti nu te poate rani. Uite cum te simti tu intangibil…si rece. Daca ai crezut cumva ca pe mine m-ai ucis…nu, draga. Mortul esti tu!

Reclame

Un răspuns »

  1. Viata. Dupa o viata de cautare, El o gaseste… Ea, ii daruieste viata, apoi se retrage… El o intreaba de ce s-a stins? Intrebare fara de rost, adresata unui foste regine, cazuta la datorie in terorile fostelor ei iubiri; un portelan devenit armura! …Ea nu ii raspunde…nu se mai deschide. (Nu intr-un mod direct..) ci incearca sa-l joace pe degete… El simte asta si o respinge! El asteapta. O asteapta… Iar ea il ucide! Il sterge! Il ignora! Pentru ca a reusit sa traiasca o zi in plus, fara ajutorul ei. Pentru ca se chinuia sa inteleaga ce inseamna sa traiesti fara spini, ca sa ii poata arata si ei! EL TREBUIE SA MOARA! …si lui ii place cafeaua.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s